(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖPROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/-TYÖNJOHTAJA
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2018
Haemme aktiivista ja ammattitaitoista SÄHKÖPROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/-TYÖNJOHTAJA kiinteistöpalveluihin pääkaupunkiseudulle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Toimit SÄHKÖPROJEKTIPÄÄLLIKKÖNÄ/-TYÖNJOHTAJANA. Tehtävä sisältää tiivistä asiakasyhteistyötä myyntityön ja asiakassuhteiden ylläpitämisen muodossa sekä osallistumista tarjouslaskentaan. Lisäksi vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta useamman vuoden vankkaa työkokemusta sähköasennusalalta. Koulutustaustasi on sähkö-insinööri tai teknikko. Sovellut hyvin johtamaan omaa tiimiä, sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme sinulta hyvää asiakaskunnan tuntemusta ja verkostoja. Tehtävä vaatii IT-taitoja, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä nuhteetonta taustaa, ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Reima Poropudas numerossa 0400-916189.

Mikäli tunnistit ilmoituksestamme itsesi, laitathan meille hakemuksesi heti tai viimeistään 31.1.2018 mennessä alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.iss.fi . Paikka tullaan täyttämään mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen CV:n.