(Poistunut julkaisusta)

Sähköprojektipäällikkö Kuopioon
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019
Haemme nyt

Sähköprojektipäällikköä Kuopioon

Sähköprojektipäällikkönä vastaat sähköprojektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Rakennamme mm. kauppakeskus-, toimisto-, hotelli- ja konesali, liikenneasema- ja julkisten kiinteistöjen talotekniikkaa. Tehtävässäsi vastaat mm. nimettyjen projektien johtamisesta, hankinnoista, työvaiheiden, aikataulujen ja resurssien suunnittelusta, projektiennustamisesta ja -raportoinnista sekä esimiestehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköteknikko/-insinööri)
- laaja-alaista kokemusta erilaisten uudishankkeiden ja urakkamuotojen parissa sekä vahvaa sopimustekniikan ja YSE:n hallintaa
- oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa kirjallista osaamista

Eduksesi laskemme aikaisemman kokemuksen yhteistoiminnallisista urakkamuodoista, kuten projektinjohtourakoista tai alliansseista.

Tarjoamme sinulle
- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen projektitoiminnan johtamisessa sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mika Karhunen, puh. 0400 543 029, tai sähköpostilla mika.karhunen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 10.5.2019 mennessä.