(Poistunut julkaisusta)

Sähköosaston johtaja
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Oletko sähkösuunnittelun vahva ammattilainen? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa sekä työskentelemisestä osaavien asiantuntijoiden joukossa? Onko sinulla esimieskokemusta ja haluatko motivoida tiimiäsi saavuttamaan parhaan tuloksen?

Haemme Lahden ja Rovaniemen toimipisteisiimme sähkösuunnittelun osaajaa osastonjohtajan tehtävään. Työssäsi vastaat suunnitteluprojekteista, osallistut kehityshankkeisiin sekä toimit asiakkuusvastuuhenkilönä. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaan.

Toivomme sinulta

  • DI- tai insinöörikoulutusta
  • Positiivista ja asiakasmyönteistä asennetta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan

Granlund-konserni on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Meillä saat näköalapaikan alan haastavimpiin hankkeisiin mm. terveydenhuollon, toimistojen, kaupan ja koulutuksen parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää työtehtävistä, ja jätä hakemuksesi sekä CV:si nettisivuillamme: www.granlund.fi/ura. Tarkemmat tiedot ja hakuajat löydät ilmoituksistamme. Lisätietoja Granlundin sähkösuunnittelusta löydät täältä: http://www.granlund.fi/sahko.