(Poistunut julkaisusta)

Sähköosaston johtaja, Lahti
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Oletko sähkösuunnittelun vahva ammattilainen? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa sekä työskentelemisestä osaavien asiantuntijoiden joukossa? Onko sinulla esimieskokemusta ja haluatko motivoida tiimiäsi saavuttamaan parhaan tuloksen?

Haemme Lahden toimipisteeseemme sähkösuunnittelun raudanlujaa osaajaa monipuoliseen ja mielenkiintoiseen osastonjohtajan tehtävään. Työssäsi vastaat suunnitteluprojekteista, osallistut kehityshankkeisiin sekä toimit asiakkuusvastuuhenkilönä. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaan.

Sähköosaston johtaja työskentelee vahvasti asiakasrajapinnassa, toimii esimiehenä ja johtaa projekteja laadulliset, toiminnalliset ja taloudelliset kriteerit huomioiden. Osastojohtajalla on merkittävä rooli yhtiön toiminnan kehittämisessä.

Toivomme, että

  • sinulla on DI- tai insinöörikoulutus.
  • olet innostunut edistämään asiakkaan tavoitteita yhteistyö edellä.
  • haluat haastaa itsesi ja tiimisi sekä johtaa projekteja täyttäen laadulliset ja taloudelliset tavoitteet.
  • olet kiinnostunut esimiestyöstä osaavan tiimin vetäjänä.

Granlund-konserni on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppaneiden kanssa. Lahti tarjoaa asukkailleen sujuvan arjen niin asumisen, etäisyyksien kuin palvelutarjonnankin muodossa. Lahdessa on loistavat mahdollisuudet harrastaa ulkoilua, urheilua ja kulttuuria. Granlund Lahti Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä yli 20 talotekniikkasuunnittelun ammattilaista. Meillä saat näköalapaikan alan haastavimpiin hankkeisiin mm. terveydenhuollon, toimistojen, kaupan ja koulutuksen parissa. 

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Innostuitko? 

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 18.2.2018 mennessä osoitteessa: http://www.granlund.fi/ura-granlundilla/avoimet-tyopaikat-2018/sahkoosaston-johtaja-lahti/

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja antaa Granlund Lahti Oy:n toimitusjohtaja Pertti Ihalainen, 050 3460 191 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.