(Poistunut julkaisusta)

Sähkönmyynnin myyntipäällikkö Nivos
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019


Me Nivoslaiset teemme töitä asiakkaillemme suurella sydämellä, intohimolla ja ammattitaidolla. Edelläkävijyys lähtee nimittäin ihmisistä. #Nivosmeininki on ratkaisujen löytämistä asiakasnäkökulmasta ja yhteen hiileen puhaltamista, nopeaa reagointia ja jatkuvaa uusien parempien ratkaisujen etsintää.


TULE TYÖSKENTELEMÄÄN YRITYKSEEN, JOKA ON ENERGIA-ALAN EDELLÄKÄVIJÄ


Viime vuosina Nivoksella on innovoitu mm. palkintoja kerännyttä datakeskuksen lämmönkierrätystä, automaatiota ja sensoritekniikkaa sähköverkossa sekä hajautettuja energiaratkaisuja. 


Haemme 


SÄHKÖNMYYNNIN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 


Haemme voimakasta kasvua sähkönmyynti-liiketoimintaan ja etsimme nyt menestyksennälkäistä myyntipäällikköä. Asiakaskuntamme koostuu niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaista. Päätehtävänäsi on sähkönmyynnin tuloksekas johtaminen ja prosessien kehittäminen. Toimit myös asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti yritysasiakaskunnassa. Mielenkiintoisen lisän työhösi tuo Vattenfallin kanssa solmittu yhteistyösopimus sähkökaupan osalta. Yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakkaillemme monipuolisempia ratkaisuja sähköenergian ostamiseen.


Sinulla on avaimet menestykseen, kun pystyt avaamaan ovia uusiin asiakkuuksiin, olet asiakaslähtöinen ja konsultoiva ratkaisujen löytäjä ja tarjoaja. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöä myynnin johtamisesta sekä kehittämisestä, etkä kaihda käytännön myyntityötä. Hallitset hyvin kokonaisuuksia, opit asioita nopeasti sekä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen.  Sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ja kokemuksesi jakaminen valmentavalla otteella on sinulle luonteva tapa toimia. Osaat hyödyntää myynti- ja asiakastyössäsi nykyaikaisia myyntikanavia ja sosiaalisen median mahdollisuuksia. Perusedellytys on MS-Office työkalujen sujuva käyttö ja CRM-järjestelmän päivittäinen käyttö asiakas- ja myyntityön apuna.  


Koulutustaustasi voi olla tehtävään sopiva kaupallinen tai tekninen koulutus, joka on vähintään AMK-tasoa tai vastaavaa. 


Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työkentän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattiosaamistasi. Eteenpäin menevää työyhteisöämme johdetaan valmentavalla otteella. Teemme tiimissämme tiivistä yhteistyötä ja kehitämme yhdessä uusia asiakaslähtöisiä ratkaisuja niin sisäisesti kuin asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. 


Nivos on mukana Työ ei syrji –kampanjassa. Meille vastuullisuus merkitsee tekoja, ja siksi tämän rekrytoinnin hakemusvaihe anonymisoidaan. Valinta tehdään normaaliin tapaan osaamisen, työkokemuksen ja koulutuksen perusteella. 


Pyydämme sinua tukemaan meitä tavoitteessamme ja jättämään pois hakemuksestasi kohdat, joissa ikäsi, sukupuolesi tai nimesi tulee selville. Jätäthän myös valokuvasi ja sosiaalisen median profiilitietosi pois. Koulutustietojen osalta tutkintonimike on riittävä tieto. Puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tarvitsemme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Nämä kuitenkin piilotetaan hakemustasi käsitteleviltä henkilöiltä.


Rekrytoinnin edetessä haastatteluun saakka, henkilöllisyytesi selviää. Mikäli et pääse haastatteluun, ilmoitamme siitä sinulle. 


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuslomakkeenosoitteessa www.hpheimo.fi  “Sähkön myyntipäällikkö Nivos”.