(Poistunut julkaisusta)

Sähkönmyyjä, Jyväskylä
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018
ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

 

Panosta omaan tulevaisuuteesi – tule meille myyjäksi!

 

Kelpaisiko 10 euron tuntipalkka, rento työilmapiiri ja asiallinen työkokemus lihottamaan ansioluetteloa? Tuntuuko, että intoa olisi työelämään ja potentiaalia löytyy, mutta kukaan ei vain anna mahdollisuutta? Kiinnostaako myyntiala laajemminkin?

 

Tule meille Sähkönmyyjäksi vakituisella työsopimuksella ja tuntipalkalla Jyväskylään!

 

Työtehtävä on yksinkertaisuudessaan tämä: myyt sähkösopimuksia puhelimitse sekä kotitalouksille että yrityksille. Sähkönmyynti on jatkuvasti kasvava ala ja tässä tehtävässä vahvistat asiantuntijuuttasi sähköalalla samalla kun tienaat ihan oikeaa rahaa.

 

Työ itsessään on helppo oppia, sinun tarvitsee vain olla avoin ja tarpeeksi rohkea napataksesi luurin käteen! Jos itse myyntityö mietityttää, niin älä huoli: saat kattavan myyntikoulutuksen ja tukea jatkuvasti työssäsi. Vaikka et vielä olisikaan kokenut myyntitykki, valmentajamme auttavat kaivamaan piilevät myyntitaitosi esiin. Usko itseesi, niin mekin uskomme sinuun!

 

Meillä tehdään myyntiä rehellisellä pelillä ja rennolla fiiliksellä: Työsopimuksemme ja myyntitoimintamme kestävät tarkemmankin tarkastelun, jokainen saa oikean tuntipalkan, sopimukset tehdään vakituisina ja työvuoroihin voi itse vaikuttaa. Ison talon myötä tulee luonnollisesti ison talon edut ja etenemismahdollisuudet ja työhyvinvointiin panostetaan kunnolla.

 

Meillä kehtaat puhua myös palkasta: Tuntipalkkasi on 10 euroa, satoi tai paistoi. Lisäksi meillä on erinomaiset kannustemallit, joiden ansiosta ihan tavallisetkin tavoitteeseen pääsevät tyypit tienaavat 13-14 euroa tunnilta, ja ne kaikkein huipuimmat tykittäjät kääräisevät taskuunsa 19-20 euroa tunnilta.

 

Työajat sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille ja vapaaehtoisille on tarjolla myös leppoisia lauantaivuoroja klo 10-18 välillä. Voit itse sovitella työaikasi elämäsi ympärille, meillä voit tehdä töitä koko- tai osa-aikaisesti, ainoastaan viikon kestävän koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän olemaan klo 9-17 paikan päällä. Ja koulutusaikanakin saat palkan. Tietysti.

 

Lisää informaatiota voit kysyä pirauttamalla Service Manager Marko Hänniselle, puh. 040 6311 995. Rekrytointiprosessin etenemisestä voit tiedustella rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810.  

 

Hae iloiseen joukkoomme osoitteessa www.manpower.fi mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 25.2.2018.

 

Kannattaa myös käydä tsekkaamassa Facebookista, minkälaista meininkiä ja työhyvinvointijuttuja meillä harrastetaan:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/