(Poistunut julkaisusta)

Sähkönjakelun Huoltoteknikko / Huoltoinsinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille pääkaupunkiseudulle kokenutta sähkönjakelun HUOLTOTEKNIKKOA / HUOLTOINSINÖÖRIÄ.

Sähkönjakelun huoltoteknikkona / huoltoinsinöörinä työskentelet tiimissä, joka huoltaa ja käyttöönottaa sähkönjakelun katkeamattoman virransyötön ja teollisuusautomaation laitteita. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja kohtaat niiden aikana asiakkaita eri organisaatioista. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Teknistä koulutusta (esim. sähköinsinööri tai -teknikko)
  • Kokemusta keskijännitereleistä –ja katkaisijoista
  • Erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Pitkäjänteisyyttä sekä halua ja kykyä kantaa vastuuta
  • Hyviä IT-taitoja ja englannin kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta, projektin toimialueena on koko Suomi
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä yrityksessä. Meillä pääset syventämään osaamistasi työn ohessa sisäisten koulutusten avulla. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera 20.9.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme päätöksiä heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi jo tänään.