(Poistunut julkaisusta)

Sähkönasentaja toimistosaneeraukseen, pk-seutu
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Hei sähköasentaja! Puhaltavatko muutoksen tuulet ja olet valmis lähtemään uusiin haasteisiin?

Haemme asiakkaalle SÄHKÖASENTAJAA toimistosaneeraukseen PK-seudulle. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Kohteet ovat vaihtelevia ja työtehtävät monipuolisia.

Etsimme henkilöä, jolla on jo muutaman vuoden kokemus sähkönasentajan tehtävistä sähköalan koulutuksen lisäksi. Toivomme hakijalta motivoitunutta ja ahkeraa asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edelyttää myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen, puh. 044-281 4612, tarja.kahkonen@hryhtiot.fi.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa.