(Poistunut julkaisusta)

Sähkön projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme projektipäällikköä Uudenmaan alueelle vastaamaan sähköurakoista. Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi.

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista sähköurakkatiimiä, johon kuuluu 4-5 projektipäällikköä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimi tukee ja auttaa kuitenkin aina tarvittaessa.

Projektipäällikkö vastaa projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta.  Työkohteina on erilaisia kiinteistöjä mm. toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne. Tehtäviin kuuluu:

  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • materiaalitilaukset
  • lisätöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa

Olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii kokemusta sähköprojektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähköinsinööri/ -teknikko).

Hae tehtävää 28.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Kiinnostuitko? Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoa tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.   #LI-TN1