(Poistunut julkaisusta)

Sähkön projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!

Haemme SÄHKÖN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Oulun seudulle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Projektipäällikkönä toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden sähkötöiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja työ alkaa alkuvuodesta 2019 sopimuksen mukaan. Työaika on klo 7-16 välillä, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää esimieskokemusta sekä riittävän laaja-alaista kokemusta sähkö- ja telelaitteistojen järjestelmistä ja mielellään useamman vuoden sähköalan työkokemusta. Lisäksi edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin tai teknikon tutkintoa. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa. Sähköpätevyyden (S1 / S2) sekä muut lupapätevyydet katsomme eduksi. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Tarvitset työssä myös hyviä IT-taitoja sekä B-ajokortin ja mahdollisuuden oman auton käyttöön. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemus viimeistään 22.1.2019, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerosta 0400 606567.

ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.