(Poistunut julkaisusta)

Sähkön projektipäällikkö/-hoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Haemme projektipäällikköä tai projektinhoitajaa Kymenlaakson alueelle vastaamaan sähköurakoista. Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi.

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista sähköurakkatiimiä, johon kuuluu 4 projektipäällikköä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimi tukee ja auttaa kuitenkin aina tarvittaessa.

Vastaat projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta.  Työkohteet painottuvat teollisuusympäristöön. Tehtäviin kuuluu:

  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • materiaalitilaukset
  • lisätöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa

Olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on jo kokemusta teollisuuden sähkötöistä ja tehtävään soveltuva koulutustausta. Eduksi luemme kokemuksen projektien hoitamisesta. Tärkeintä on kuitenkin asenne työntekoon ja oppimiseen, me tuemme sinua matkalla alan ammattilaiseksi.

Hae tehtävää 30.9.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa 6.9.2019 sekä 14.9.2019 yksikönpäällikkö Juha Romppainen, p. 050 406 9807. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Oyj ja lisätietoja antaa myös HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109. #LI-TN1