(Poistunut julkaisusta)

Sähkömyyjä - Enefit Helsinki
Promotion Point Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

ALUEMYYJÄKSI UUTEEN KAMPANJAAN!

Koetko luonto- ja ympäristöasiat tärkeiksi ja haluat edistää vihreän sähkön käyttöä Suomessa? Nyt on tilaisuutesi, sillä etsimme uusia myyntihenkisiä työkavereita Enefit-tiimiimme! Enefit on energia-alan ammattilainen, ympäristöystävällisten energiamuotojen edelläkävijä ja Virolaisen Eesti Energian tytäryhtiö Suomessa.

KUKA?

Sinä, joka nautit liikkuvasta myyntityöstä ja asiakkaiden kohtaamisista. Arvostamme etenkin itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kokemusta sähkömyynnistä.

MITEN?

Lähiesimiehesi kouluttaa sinut perusteellisesti työtehtävääsi, on tukenasi työvuoroissa ja antaa tietysti parhaimmat työkalut myyntiin jotta onnistuisit. Työtä teemme yhdessä, tiiminä. Meille työntekijöiden koulutus ja valmennus on sijoitus työntekijään, ja hyvästä työstä palkitaan aina. Jokaisella työntekijällämme on aito mahdollisuus edetä urallaan monipuolisia urapolkujamme pitkin.

MISSÄ?

Myyntiä tehdään pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla, jonne lähdetään Promotion Pointin autolla. Ajokortti on plussaa. Pop up -myyntipisteet sijaitsevat kauppakeskuksissa, marketeissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa.

MILLOIN?

Työtä tehdään arkisin klo 8-21 välillä ja la-su klo 10-18 välillä. Myyntivuoron pituus on noin 8h.

ENTÄ PALKKA?

Meillä on kilpailukykyinen ja kannustava provisiopalkkaus. Aluksi, vielä harjoitellessasi tuntemaan uuden tuotteen, on turvanasi myös tuntiperusteinen takuupalkka. Lisäksi maksamme bonuksia onnistumisen mukaan sekä päivärahat matkustettaessa kauemmas.

Kannustamme tekemään töitä meille vaihtoehtoisesti myös kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista!

MILLOIN VOIN ALOITTAA?

Voit soittaa rekrytointitiimillemme puh. 040 621 3866, laittaa Whatsappilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!

Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa @promotionpoint!

#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä