Sähkömittareiden asentajia - Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Helsinki, Turku, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu
Voimatel Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Maailma nojaa nyt ja tulevaisuudessa tiedon ja energian liikkeeseen.Niiden väylät ovat yhteiskunnan hermoverkkoja, joiden päässä ovat sairaalat, tehtaat, kodit, toimistot, tuotantolaitokset ja ihmiset. Kaikki meille tärkeä. Suunnittelemme, rakennamme, ylläpidämme ja operoimme sähkö- ja tietoliikenneverkkoja. Teemme sen mahdollistaaksemme meidän kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut sekä elämisen vapauden.Vastuu tarkoittaa meille vankkumattomuutta, meille osoitetun luottamuksen arvoisena pysymistä.Tunnemme ja ymmärrämme kehittyvän tietoyhteiskunnan haasteet. Vastaamme niihin yhteistä elinympäristöämme kunnioittaen, kestäviä yhteyksiä rakentaen. (https://www.voimatel.fi/voimatel/)

Haemme asiakkaallemme Voimatel Oy:lle mittavan pituiseen projektiin reippaalla asenteella varustettuja, itsenäisessä ja liikkuvassa työssä viihtyviä sähkömittareiden MITTARIASENTAJIA
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ovat kestoltaan pitkäaikaisia.Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Eilakaislan kanssa. Voit työllistyä mistä päin Suomea tahansa, sillä asennustyöt voidaan tehdä reissutyönä kotoa kulkemisen sijaan. Tällöin tarjoamme majoituksen. Työtä tehdään vuorotyönä, joko 1 tai 2 viikkoa työtä, jonka jälkeen olet vapaalla saman verran. Työviikolla työskentelyaika on maanantaista lauantaihin 12h/pv. Työt starttaavat kolmipäiväisellä perehdytyksellä. 

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluu itsenäinen sähkömittareiden vaihto- ja käyttöönottotyöt yksityis- ja yritysasiakkaiden tiloissa, pieni määrä asiakaspalveluhenkisyyttä tulee sinusta löytyä. Tarjoamme työhön tarvittavat nykyaikaiset työvälineet. Käytössäsi on myös auto, jolla pääset kulkemaan työkohteisiin. 
Projektiin kasataan kaksi tiimiä. Toinen tiimi lähtee liikkeelle Pirkanmaalta ja toinen Seinäjoelta kohti Jyväskylää. Jyväskylässä nämä kaksi tiimiä kohtaavat projektin lopussa.

Odotamme sinulta

 • Vähintään sähköasentajan perustutkintoa ja riittävää (vähintään 1-vuoden) työkokemusta itsenäiseen työhön 
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä 
 • Oikeaa asennetta sähkö- ja työturvallisuusmääräyksien noudattamiseen 
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta 
 • Suomen kielen taitoa
Työssä menestymiseen tarvitset ennen kaikkea asennetta ja mukautuvuutta liikkuvaan työhön. Voimatelin puolesta saat hyvän ja perusteellisen perehdytyksen ennen varsinaisen työn alkua Tampereella. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään sähköalan peruskoulutus, sekä riittävä määrä työkokemusta. Alan voimassa olevat pätevyyskortit (sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus- ja hätäensiapukortit) katsotaan eduksi.

 Tarjoamme sinulle

 • Itsenäisen ja vaihtelevan työn 
 • Kilpailukykyisen palkan, jonka lisäksi käytössä on suoriteperusteinen, sekä kannustava urakkapalkkiomalli 
 • Mahdollisuuden vaikuttaa itsellesi sopivaan viikkotyörytmiin  
 • Mahtavan porukan, osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen työtehtäviin 
 • Loistavat työvälineet ja hyvät työsuhde-edut 
 • Vakavan asenteen työturvallisuuteen ja –terveyteen 
 • Uuden oppimisen mahdollisuuden 
 • Valtakunnallisesti toimivan yrityksen uramahdollisuudet sähköalalla 


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hanna Koski, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat
Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot