Sähkömies Hartolaan
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Versowood Oy

Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa

Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.

 

Tehtävänkuvaus:

Haemme nyt rekrytointina sähköasentajaa Versowood Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

sähköasentajana saat työskennellä mielenkiintoisten työtehtävien parissa samalla kehittäen omaa ammattitaitoasi. Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa sähkökunnossapidon ja ennakoivan huollon tehtävät sekä käyntivarmuuden ylläpito. Työpaikka sijaitsee Hartolassa, huomioithan oman auton tarpeen työmatkoissa.

 

Odotamme sinulta:

-Sähköalan koulutusta.

-Odotamme kykyä huolehtia itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhausta, korjaus- sekä ennakkohuoltotehtävistä.

-Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudesta.

Arvostamme joustavaa ja työtä pelkäämätöntä asennetta, tiimityötaitoja, sekä halua oppia uutta ja kehittyä työtehtävissä.

 

Muuta:

Versowood Oy tarjoaa sinulle kehittyvän toimintaympäristön liimapuun valmistuksen ytimessä.

Kun sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus liitettynä palkkatoiveesi ja cv osoitteeseen lahti.vmp@eezy.fi otsikolla "sähkö" 18.5.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat tästä rekrytoinnista Eezy VMP Lahti Niko Reinikainen puh. 040 3558994 / niko.reinikainen@eezy.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447222
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hartola