(Poistunut julkaisusta)

Sähkömiehen apulainen PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Oletko reipas ja hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu apumies, jolla on jonkinlaista kokemusta ja ymmärrystä sähkötöistä? Mahtavaa, etsimme juuri sinua! Haemme pikahakuna asiakkaalle Itä-Helsinkiin sähkömiehen apulaisia. 

Työnkuva:
Työssäsi avustat sähköalan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Lisäksi työhösi voi kuulua yleisiä apumiehen töitä, kuten esimerkiksi raivaus-, siivous- ja kantotöitä. Kyseessä on uudiskohde hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä joko opiskelujen tai työkokemuksen tuomaa ymmärrystä sähkötöistä. Tässä työssä tehdään tiivistä yhteistyötä sähköasentajan kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä. Toivomme ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, hyvää suullista suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Toivomme, että hakija on tämän työkeikan jälkeen kiinnostunut myös muista työkohteistamme. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä todella pikaisesti töihin, sillä työt alkavat jo viikolla 39! Saat vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä laadukkaat työvarusteet. Tässä kohteessa pääset työskentelemään mukavien huippuammattilaisten kanssa!

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Haastattelut hoidetaan nopealla aikataululla ja työt alkavat pikaisesti.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: apumies, aputyöntekijä, sähköala, rakennusala, Helsinki