(Poistunut julkaisusta)

Sähkömetalliasentajia
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme useampaa sähkömetalliasentajaa Turkuun. Tiimimme odottaa sinua, hae mukaan!

Tehtävä sisältää laivan teknisten tilojen kaapelireittien-, toimilaitteiden-, keskusten-, läpivientien- sekä erilaisten suojausten asennusta. Toimintaympäristönä ovat vaativat laivaprojektien olosuhteet käsittäen uudisrakennuslaivat, laivakonversiot ja operoivat laivat. Työskentely tapahtuu verkostomaisessa ympäristössä, jossa tehdään yhteistyötä monien eri yritysten ja kansallisuuksien kanssa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy metallialan ammattitutkinto sekä hitsausosaamista. Sinulla on myös valmius matkustella ja osallistua komennuksille ulkomaita myöten. Tehtävässä tarvitaan puhuttua englannin kielentaitoa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat toiset huomioonottavat tiimityöskentelytaidot. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Esa-Pekka Alhonmäki puh. 050 390 2078 tai sähköpostilla esa-pekka.alhonmaki@caverion.com.

Hae tehtävää 13.10.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.