(Poistunut julkaisusta)

Sähkömestari, kunnossapidon suunnittelu
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

SÄHKÖMESTARI, KUNNOSSAPIDON SUUNNITTELU

Tule omalla panoksellasi vahvistamaan energiantuotannon kunnossapitoprosessien toteutumista!

Keskeisinä tehtävinäsi ovat voimalaitosten, lämpö- ja jäähdytyslaitosten sähkösuunnittelu, sähkötöiden suunnittelu sekä erilaiset selvitystehtävät. Tulet toimimaan myös sähkötöiden johtajana Vuosaaren voimalaitoksilla. Lisäksi osallistut asiantuntijana erilaisiin investointiprojekteihin sekä tarjoat laadukasta asiantuntijaosaamistasi muulle ryhmälle.

Sinulla on sähköinsinöörin tutkinto (tai vastaavat tiedot), sähköpätevyystodistus S1 sekä kokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta sekä sähkötöiden suunnittelusta. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen voimalaitos-, kaukolämpö- tai jäähdytyslaitossuunnittelusta sekä työnjohdollisista tehtävistä, mutta nämä eivät ole välttämättömiä edellytyksiä.

Omaat erinomaisen suomen kielen taidon lisäksi myös englannin kielen osaamista sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sillä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista edistyksellisen teknologian parissa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat kunnossapitopäälliköltä Karl-Gustav Pihl, p. 040 173 4396 tai karl-gustav.pihl@helen.fi

Hae tehtävää 12.11.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuksemme.