(Poistunut julkaisusta)

Sähkömekaniikan kokoonpanija Corelase Oy
Corelase Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Coherent Inc on yksi maailman johtavista teollisuus- ja tiedekäyttöön tarkoitettujen lasereiden ja laserpohjaisten ratkaisujen toimittajista. Coherentin pääkonttori sijaitsee Kalifornian Piilaakson sydämessä, ja toimipisteitä yrityksellä on ympäri maailmaa. Coherent tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman tuotteita ja palveluja tieteelliseen tutkimukseen, biotieteisiin, mikroelektroniikkaan ja teollisuuden materiaalien käsittelyyn. Suomessa Corelase Oy, osa Coherentia, on monipuolinen suuritehoisen lasertekniikan asiantuntija. Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme suuritehoisia, avaimet käteen-kuitulaserjärjestelmiä erilaisiin sovelluksiin, kuten sähköisen liikenteen osien hitsaukseen. Panostamme voimakkaasti tuotekehitykseen ja tulevaisuuden tekniikkaan.

Olemme noin 80 hengen tehokkaassa tiimissämme teknologia- ja asiakaskeskeisiä, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Työskentelemme johtavien laserteknologian ammattilaisten kanssa kansainvälisissä tiimeissä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemismallin, joka sisältää muun muassa todella kattavan sairausvakuutuksen ja laajat työterveyspalvelut. Meille on tärkeää mahdollistaa oikeanlainen työn ja yksityiselämän tasapaino joustavalla työajalla ja mahdollisuudella työskennellä etänä.

Haemme Laser-tuotantoomme
SÄHKÖMEKANIIKAN KOKOONPANIJAA

ainutlaatuisiin tuotantotehtäviin Suomessa, valmistamme kuitulaserjärjestelmiä erityisesti teollisuuden vaativiin hitsaussovelluksiin. Kokoonpanijana työskentelet tuotantotiloissamme osallistuen laserjärjestelmien monipuolisiin valmistustehtäviin. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja sijoittuu toimipisteeseemme Tampereen Ruskoon.

Tuotantotyössämme:
-Työskentelet siisteissä sisätiloissa, osittain myös puhdastilaympäristössä.
-Työtehtäväsi pitävät sisällään kuitulaserlaitteistojen valmistusta, mm. laserlaitteiston sähkömekaanista rakentamista ja kokoonpanoa, johdotuksia sekä sähköisiä ja optisia mittauksia.
-Tarpeen ja osaamisen mukaan pääset tekemään myös testaukseen ja laadunvalvontaan liittyviä työtehtäviä.
-Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, ja taustalla työskentelee alan huippuosaajat, joten saat työhösi tarvittavan tuen.
-Tällä hetkellä työskentelemme yhdessä vuorossa, mutta olet valmis tarvittaessa työskentelemään myös kahdessa vuorossa.
Olet etsimämme henkilö, jos:

-Sinulla on esimerkiksi sähkö- tai sähköautomaatioalan koulutus, sekä työkokemusta sähkö-/kojeisto-/mekaniikka-asennuksista.
-Sinulla on hyvät kädentaidot ja olet tottunut työskentelemään teollisuuden ja teknologian alalla.
-Olet kiinnostunut tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativista tuotannon työtehtävistä.
-Sinulla on halu ja kyky oppia uutta sekä kehittyä työssäsi.
-Omaat positiivisen asenteen ja sinusta saa hyvän työkaverin osaksi tiimiä.
-Pystyt toimimaan muuttuvassa työympäristössä mutta siedät osittain rutiininomaisiakin tehtäviä.

Mikäli tämä paikka on kuin sinulle tehty, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.