Sähköluvallinen kodinkoneasentaja (PPK Logistics Oy)
PPK Logistics Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022

Haemme PPK Logisticsille kasvaneen kysynnän vuoksi sähköluvallista kodinkoneasentajaa jakelu- ja asennustehtäviin Tampereelle. Jos etsit pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saada jalkaa oven väliin sähköalalle ja haluat päästä oppimaan kodinkoneasennuksista, saatat olla juuri etsimämme henkilö!
 

TEHTÄVÄNKUVAUS

PPK Logistics Oy on Tampereella toimiva kuljetusliike, joka toimii ison elektroniikkaketjun alihankkijana. Pääset tekemään mm. ilmalämpöpumppujen, kiukaiden ja hellojen asennuksia. Kodinkoneasentajana vastaat kodinkoneiden sujuvasta toimituksesta ja asentamisesta asiakkaille sekä pakettiauton ajamisesta kohteesta toiseen. Meidät on tunnettu hyvästä työilmapiiristä ja päiviimme mahtuu huumoria.
​​​
Työtä tehdään arkisin aamu- ja iltavuoroissa, ja työtehtäviä suoritetaan työparin kanssa. Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla sopimuksen mukaan.


TOIVOMME SINULTA: 

- B-luokan ajokortin
- Koulutusta sähköasentajan työtehtäviin
- Hyviä asiakaspalvelutaitoja, sillä asennuksia tehdään asiakkaiden luona

Voit olla vielä urasi alulla, sillä aloitat tehtävässä kattavalla perehdytysjaksolla ja ammattitaitosi karttuessa pääset hoitamaan itsenäisesti kodinkoneiden toimitukseen ja asennukseen liittyviä tehtäviä.


TARJOAMME SINULLE:

- Pitkäaikaisen, vakituisen työsuhteen 
- Monipuolisia työtehtäviä eri sähkölaitteiden asennusten parissa
- Vähintään AKT:n työehtosopimuksen mukaisen palkan, lisineen ja korvauksineen. Lisäksi erillinen korvaus sähköasennuksista.


LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN
 
Valitun henkilön kanssa tehdään kokoaikainen toistaiseksi voimassa oleva työsopimus TEMP-TEAMille, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille myöhemmin. 
 
Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi  – Löydä töitä - Kodinkoneasentaja (PPK Logistics Oy). Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pian. 
 
Rekrytoinnista TEMP-TEAMilla vastaa HR-konsultti Reeta Hankilanoja. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Reetan arkisin joko numerosta 040 564 4221 tai sähköpostitse reeta.hankilanoja@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot