(Poistunut julkaisusta)

Sähkölaitteiston käytön johtajaa pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Haemme nyt

Sähkölaitteiston käytön johtajaa pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Sähkölaitteiston käytön johtajana vastaat osaltasi Vantaan toimipisteen käytön johtajan palveluiden tuottamisesta, asiantuntijatehtävistä sekä vastuuasiakkuuksien hoitamisesta. Toimit osana Aren asiantuntijapalveluiden yksikköä teknisesti vahvassa tiimissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- sähköinsinöörin koulutusta,
- sähköpätevyyttä S1
- hyvää paineensietokykyä sekä
- asiakaslähtöistä ja tuloshakuista otetta työhön.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä,
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja asiakkuudet,
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urakehitykseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 7.2.-16.2. johtava asiantuntija Jari Aalto puh. 040 354 3870 tai sähköpostilla jari.aalto@are.fi sekä ajalla 17.2.-28.2 asiakkuuspäällikkö Jesse Hirvonen, puh. 040 300 5199, tai sähköpostilla jesse.hirvonen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 28.2.2020 mennessä.