(Poistunut julkaisusta)

Sähkölaitteiden huoltoasentaja, Menumat Oy (Vantaa)
Menumat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Menumat on suomalainen ateriapalveluyritys, jolla on jo yli 1500 tyytyväistä asiakasta noin 40 kunnan alueella. Menumat työllistää 20 henkilöä ja sen toimipaikka sijaitsee Vantaalla. Lisää yrityksestä osoitteessa www.menumat.fi.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja toimeen tarttuvaa huoltoasentajaa vahvistamaan tiimiämme.

Huoltoasentajana vastaat Menumat-laitteiden huollosta, testauksesta ja kehityksestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös varastointi ja varaosahankinnat. Työtä tehdään arkisin toimipisteessämme Vantaalla klo 8-16. Satunnaisten viikonloppuisin tapahtuvien liikkuvien päivystysvuorojen vuoksi B-ajokortti on kuitenkin tehtävässä välttämätön.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta ja katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen huoltotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja järjestelmällinen ote työskentelyä kohtaan sekä oma-aloitteisuus. Pidät vastuusta ja sinulla on halu kehittyä työssäsi sekä omaat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Yritys tarjoaa vakituisen työpaikan positiivisessa työympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Saat mielenkiintoisen tehtävän laitteiden huollossa, testauksessa ja kehityksessä. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan yritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttäessä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.