(Poistunut julkaisusta)

Sähkö/kylmälaiteasentaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

Henkilöstöpalvelu Heimo etsii osaavaa SÄHKÖ/KYLMÄLAITEASENTAJAA.

Asiakkaan työkohteet ovat pääasiassa Etelä-Suomessa. Olet hakemamme henkilö, jos olet kokenut sähkö/kylmälaitealan ammattilainen, jolla on asenne ja motivaatio kohdallaan, sekä kykenet itsenäiseen työhön. Olet vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen osaaja, joka omaa kokonaisvaltaisen ymmärryksen sähkö- ja kylmälaiteasennuksista. Olethan reipas ja ripeä tekijä, jolla on alalle soveltuva koulutus ja voimassaolevat lupakortit sekä ajokortti.

Työ on aluksi määräaikainen työsuhde, mutta hyvällä, osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen asiakasyrityksen kirjoille. Työ on päivätyötä. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi puh. 044 777 5102.