Sähkökunnossapitoasentaja viikonloppuvuoroon
Snellmanin Kokkikartano Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme Snellmanin Kokkikartano Oy:lle sähköautomaatioasentajaa vastaamaan Keravan tehtaan sähkö- ja automaatiolaitteistojen kunnossapidosta. Työt tehdään lauantaisin ja sunnuntaisin 12 h per vuoro. Työaika sijoittuu klo 6–21 välille.

Sähköautomaatioasentajan toimenkuvaan kuuluu tuotannon laitteiston toimivuudesta huolehtiminen. Vastaat kunnossapitojärjestelmässä määriteltyjen huoltojen suorittamisesta ja raportoit suorittamasi työtehtävät järjestelmään. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden vuorossa työskentelevien kanssa, ja informoit mahdollisista poikkeamista eteenpäin.

Tehtävässä pääset suoraan vakituiseen työsuhteeseen Snellmanin Kokkikartano Oy:n kirjoille ja työpanoksestasi saat kilpailukykyisen palkkauksen. Alussa sinulle tarjotaan asianmukainen perehdytys, jonka lisäksi saat kannustavan ja auttavaisen työyhteisön jatkuvan tuen. Paikassa sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi vaihtelevissa ja haasteellisissa tehtävissä.

Hakijoilta toivomme alaan soveltuvaa koulutusta, sekä aiempaa kokemusta teollisuuden sähkölaitteiden vianetsinnästä ja korjauksesta. Työ edellyttää näkemystä sähkö- ja automaatiojärjestelmien kokonaisrakenteesta ja -toiminnoista. Elintarviketeollisuudessa työskentely katsotaan plussaksi. Olethan työntekijänä huolellinen ja tarkka, ja pystyt suoriutua tehtävistä paineen alla itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela puh. 050 464 8493, arkisin klo 9-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399883
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (markus.korpela (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0504648493
  • Sijainti: Kerava, Vantaa, Hyvinkää, Tuusula, Helsinki