(Poistunut julkaisusta)

Sähkökunnossapitoasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Asiakasyrityksemme Tokap Service etsii teollisuuden sähkökunnossapitoasentajaa työskentelemään puolet työviikosta Villähteelle Päijät-Hämeeseen ja toisen puolen Uudellemaalle. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työpäiväsi Toimit työssäsi päivittäin erilaisten teollisuuslaitteiden asennusten parissa elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa. Tämän lisäksi työpäiviisi kuuluu määräaikaishuollot tuotantolaitteille ja -linjastoille. Korjausta kaipaavat koneet tuovat työpäiviisi vaihtelua ja vianhakutaidoistasi onkin näissä tilanteissa hyötyä. Villähteen toimipisteellä on myös mm. kuljettimia ja laakereita runsain mitoin, joten pääset käsiksi myös mekaanisiin asennuksiin. Toimit puolet viikosta (noin 2-3pv/vk) Villähteellä sijaitsevassa tuotantolaitoksessa ja toisen puoliskon työviikosta pääkaupunkiseudulla/Uudenmaan alueella. Tämä toimipiste jää vielä neuvottelun varaan, ja voit vaikuttaa tähän toiveillasi. 

Arvostamme

  • Sähköautomaatioalan koulutusta
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta
  • Kiinnostusta ja osaamista mekaanisen puolen asennuksiin, mm. laakereiden vaihtoon
  • Halua jatkaa kehittymistäsi alan vahvaksi osaajaksi
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortteja töiden alkaessa
  • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle 

Tokap Servicellä on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta. Näet videon klikkaamalla tästä.

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Työviikkosi ovat vaihtelevia ja pääset osallistumaan useamman kohteen kunnossapitoon ja sen myötä oppimaan uutta eri elintarvikealojen kunnossapidosta. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti reilun korvauksen työstään ja muut Tokap Servicen tarjoamat edut työntekijöilleen. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelussa. Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka, sillä Tokap Servicellä toivotaan sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen alun puolivuotisen vuokratyösuhteen päätyttyä, mutta myös suoraan heille työllistyminen on neuvottelukysymys.

Näiden ohella WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Otathan kuitenkin sähköpostihakemusta tehdessäsi huomioon, ettemme välttämättä pysty olemaan yhteydessä haun päätyttyä. Kotisivujemme kautta haettuasi olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: teollisuussähkö, huoltoasentaja, teknikko, kunnossapito, sähköautomaatio, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja