(Poistunut julkaisusta)

Sähkökunnossapitoasentaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Vantaalla sijaitseva asiakasyrityksemme Tokap Service etsii Vantaalla sijaitsevalle asiakkaalleen sähkökunnossapitoasentajaa. Tokap Service on voimakkaasti kasvava yritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille. Vahvan kasvun vuoksi yritys rekrytoi tällä hetkellä paljon ja tekijöitä kaivataankin useammilla paikkakunnilla ja eri osaamistaustoilla.

Työpäiväsi Toimit työssäsi päivittäin erilaisten teollisuuslaitteiden asennusten parissa elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksessa. Tämän lisäksi työpäiviisi kuuluu määräaikaishuollot tuotantolaitteille ja -linjastoille. Korjausta kaipaavat koneet tuovat työpäiviisi vaihtelua ja vianhakutaidoistasi onkin näissä tilanteissa hyötyä. Työparisi on mitä todennäköisimmin mekaaninen asentaja ja homma toimii parhaiten yhteistyössä. Toimipisteesi sijainti riippuu toiveistasi ja on neuvoteltavissa.

Arvostamme

  • Vähintään sähköautomaatioalan koulutusta, kokemus teollisuudesta on eduksesi
  • Motivaatiota kehittyä alan vahvaksi osaajaksi
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortit töiden alkaessa
  • Hygieniapassia

Tarjoamme

Tokap Servicellä sinulla on mahdollisuus kehittyä vahvaksi alasi ammattilaiseksi ja laajentaa osaamistasi. Työssä pääsee kiinni omaan alaan ja oppimaan paljon teollisuuskunnossapidosta. Kehittymismahdollisuuksia löytyy myös kokeneemmille automaatiokonkareille. Osaava ja kehittymään halukas asentaja saa luonnollisesti reilun korvauksen työstään ja muut Tokap Servicen tarjoamat edut työntekijöilleen. Näistä toki lisää tavatessamme haastattelussa.

Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. Yrityksessä ylläpidetään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestetään esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana. Seuraavasta linkistä pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta. Näet videon klikkaamalla tästä. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka, sillä Tokap Servicellä toivotaan sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen alun puolivuotisen vuokratyösuhteen päätyttyä, mutta myös suoraan heille työllistyminen on neuvottelukysymys.

Hakuprosessi

Kuulostaako työ sähkökunnossapitoasentajana Tokap Servicellä juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: teollisuussähkö, huoltoasentaja, teknikko, kunnossapito, sähköautomaatio, kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja