Sähkökunnossapitoasentaja, Tevo Lokomo Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

TEVO LOKOMO Oy:n teräsvalimot valmistavat vaativia ratkaisuja laivanrakennus-, offshore-, kaivos-, teräs- ja energiateollisuudelle yli 100 vuoden kokemuksella.

Etsimme asiakasyrityksellemme TEVO LOKOMO Oy:lle sähkökunnossapitoasentajaa Tampereelle.

Työ sisältää monipuolisia valimotuotantolaitteiden sähkökunnossapitotehtäviä. Tehtävässä edellytetään kokemusta kunnossapidon sähkö- ja automaatioasennuksista sekä kuvanlukutaitoa.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulisi olla sähkö-/automaatioalan koulutus, valmiudet itsenäiseen sähköasennustyöhön sekä voimassa oleva sähkötyöturvallisuuskortti. Kokemus sähköasennuksista valimoympäristössä on eduksi muttei välttämätöntä.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja työhön kuuluvat myös ajoittaiset päivystykset yövuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella. Jatkossa on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen, mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Noora Mäkinen, noora.makinen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393162
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Mäkinen (noora.makinen (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa