(Poistunut julkaisusta)

Sähkökunnossapitoasentaja, Aurajoki Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

                                 


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt sähkökunnossapitoasentajaa Turussa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Aurajoki Oy:lle. 

Asiakasyrityksemme Aurajoki Oy on perustettu vuonna 1967. Aurajoki kehittää ja tuottaa taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluja asiakkailleen Itämeren markkina-alueella. Palvelukokonaisuus sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.

Aurajoki Oy:n sähkökunnossapitoasentajalla tulee olla asenne kohdallaan ja kiinnostusta tehdä monipuolisia työtehtäviä sekä hyvä ongelmanratkaisukyky on eduksi.

Työtehtäviäsi ovat muun muassa:

  • päivittäiset ennakkohuoltotyöt
  • vikojen etsintä
  • tuotantolaitteiden pikakorjaukset
  • mekaaniset huoltotyöt
  • sähköasennustyöt 

Kokemus alalta ei ole kaikki kaikessa vaan se, että olet kiinnostunut oppimaan uutta ja haluat tehdä pitkäjänteisesti töitä. 

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen, monipuolisen sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Vaatimuksena on työturvallisuuskortti ja sähkötyökortti sekä koulutuksena sähköasentajan pätevyys. Työtehtävään sisältyy kiertävä päivystysvuoro. Palkkaus on sopimuksen / ammattitaidon mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme sähkökunnossapitoasentaja, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta ja sen jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua Aurajoki Oy.n omille palkkalistoille pitkään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme (p. 050-4752050).
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.