(Poistunut julkaisusta)

Sähkökunnossapitäjä, Kärkölän Sähkö Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
Haemme asiakkaallemme Kärkölän Sähkö Oy:lle ammattitaitoista SÄHKÖKUNNOSSAPITÄJÄÄ pitkäkestoiseen työsuhteesen.

Työtehtävä pitää sisällään tuotantolinjastojen sähkö- ja automaatioasennuksia, vikakorjauksia ja vianhakua. Myös sähköhuoltotehtävät sekä mekaaniset huoltotehtävät kuuluvat työnkuvaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö- ja automaatiotekniikan peruskoulutus ja hieman aikaisempaa kokemusta tuotantolinjastojen (tai vastaavien) sähkö-, huolto- ja ylläpitotöistä. Onhan sinulla myös hyvä ongelmanratkaisukyky, yhteistyökyky, sekä oikea motivaatio ja asenne työntekoon.

Työtä tehdään ns. 12h vuorokäynnin mukaisesti ja edellyttää valmiutta kolmivuorotyöhön. Vuorojen ollessa pidempiä, maksetaan niistä luonnollisesti asianmukaiset korvaukset ja työviikon pituus on katsottu sopivammaksi.

Sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys teollisuuden sähköjen kunnossapidosta ja moottori- ja taajuusmuuttajan käyttö on sinulle tuttua. Omaat seuraavat kortit: tulityökortti, sähköturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän teollisuuden sähkökunnossapidon parissa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kallinen, puh. 040 013 8888, sami.kallinen@hpheimo.fi