(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJA
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA 

Tehtäviisi kuuluu mm. toimia työnjohtajana vastuualueesi ennakkohuolto- ja korjaustöissä ja asentajien esimiehenä. Toteutat oman vastuualueesi töiden työnsuunnittelun, töiden organisoinnin ja valvonnan sekä osallistut oman toiminta-alueesi kunnossapitotekniikoiden, työmenetelmien ja työohjeiden ylläpitoon sekä kehittämiseen.

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat ongelmanratkaisukykyä ja olet tiimipelaaja. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Sinulta edellytetään soveltuvaa teknistä koulutusta, yleisimpien tietojärjestelmien hallintaa ja kykyä omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Suomen kielen lisäksi sinulta sujuu työskentely myös englannin kielellä. Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Antti Alitalo puh. 050 360 7807.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen heti, mutta viimeistään 22.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat.