(Poistunut julkaisusta)

Sähkökunnossapidon kunnossapitoinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä suojarele- ja dieselgeneraattorivastaavaksi ydinvoimalaitoksen sähkökunnossapitoon.

Tehtävässäsi vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja varaosien määrittelyn. Tehtävääsi sisältyy myös kunnossapito-ohjelmien ja työtapojen kehittäminen omalla vastuualueellasi sekä osallistuminen kunnossapidon toiminnan kehittämiseen.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimpien tietojärjestelmien käytön ja sinulla on kykyä omaksua työhön liittyvät kunnossapidon tietojärjestelmät. Suojareleiden tuntemus ja niiden koestamisen osaaminen katsotaan eduksi tehtävässä. Olet asiakaspalveluhenkinen, ryhmätyötaitoinen, ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla valmiudet osallistua tarvittaessa työnjohtotehtävien hoitoon.

Arvostamme kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?
Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Antti Alitalo p. 050 360 7807.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 16.8.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!