(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

toimimaan erikseen määriteltyjen vastuualueiden laitevastaavana ydinvoimalaitoksen sähkökunnossapidossa.

Vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja varaosien määrittelyn. Kehität oman alueesi kunnossapito-ohjelmia ja työtapoja sekä osallistut kunnossapidon toiminnan kehittämiseen.

Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat ongelmanratkaisukykyä ja olet tiimipelaaja. Olet myös valmis tarvittaessa osallistumaan työnjohtotehtäviin. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on kyky omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Suomen kielen lisäksi sinulta sujuu työskentely myös englannin kielellä. Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Mekaanisten laitteiden tuntemus ja esimieskokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Antti Alitalo puh. 050 360 7807.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen heti, mutta viimeistään 22.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat.