(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

toimimaan erikseen määriteltyjen vastuualueiden laitevastaavana ydinvoimalaitoksen sähkökunnossapidossa.

Vastaat oman laitevastuualueesi laitteiden kunnossapidosta yhteistyössä muun kunnossapidon ja palvelutoimittajien kanssa mm. suunnittelemalla, resursoimalla ja toteuttamalla ennakkohuollon ja varaosien määrittelyn. Kehität oman alueesi kunnossapito-ohjelmia ja työtapoja sekä osallistut kunnossapidon toiminnan kehittämiseen.

Tehtävät edellyttävät asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä ryhmätyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta osallistua tarvittaessa työnjohtotehtävien hoitoon. Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja huolellisuutta sekä kykyä sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti. Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, monipuolisen ja haastavan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi.

Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimmät tietojärjestelmät ja sinulla on kyky omaksua työhön liittyvien kunnossapidon tietojärjestelmien käyttö. Odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Mahdollinen laiteosaaminen ja esimieskokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Antti Alitalo p. 050 360 7807.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.tvo.fi/tyopaikat mieluiten heti, mutta viimeistään 26.3.2018 mennessä.