(Poistunut julkaisusta)

Sähkökeskuskokoonpanija (Tampere, Toijala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme nyt toimeksiantajallemme tuotantotyöntekijää sähkökeskuksien valmistukseen Tampereelle ja myöhemmin Toijalaan. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Käytännössä työssä valmistetaan sähkökeskuksia sähköpiirustusten mukaisesti. Myöhemmin on myös mahdollista osallistua sähkökeskuksien asennuksiin asiakkaiden tiloissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja mieluusti jonkinlaista kokemusta vastaavista töistä sähkökeskusten parissa sekä kiinnostusta tuotantotyöhön.

Työpiste sijaitsee aluksi Tampereella, mutta siirtyy arvioilta huhtikuussa 2019 Toijalaan, jossa jatko on mahdollinen. Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa, liukuvasti n. 7.00-15.30 välillä. Työ aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä toimeksiantajamme omille kirjoille.

Oletko etsimämme henkilö? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.