(Poistunut julkaisusta)

Sähkökeskusasentaja, UTU Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

100-vuotias UTU-konserni kasvaa voimakkaasti. Olemme vahvasti mukana sähkö- ja automaatioalojen kehityksessä yhä tärkeämmäksi osaksi koko infrastruktuuriamme. Tutkimme avoimin silmin tulevaisuuden mahdollisuuksia yhdessä kansainvälisten päämiestemme kanssa. 

Valmistamme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat. Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa ja myyntikonttoreita on ympäri Suomen. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Norjassa. Yhteensä palveluksessamme on 170 henkilöä. UTU-konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 35 M euroa.

Etsimme UTU Oy:lle keskusasentajaa sähkökeskusten valmistukseen Ulvilaan.

Etsimällämme sähköasentajalla on taustalla sähköasentajan tai elektroniikka-asentajan tutkinto, sekä työkokemusta sähköasennustöistä minimissään muutaman vuoden ajalta. Edellytämme lisäksi sähköpiirustusten lukutaitoa.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteista, motivoitunutta ja reipasta työotetta. Luonnollisesti sinulta löytyy työtehtävän edellyttämät ammattipassit (työturvallisuuskortti sekä sähkötyöturvallisuuskortti).

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden sähkötöistä, sekä elektroniikan ja sähkömekaanisten komponenttien tuntemuksen.

Työtä tehdään päivisin 1-vuorotyönä 40h/viikko. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kattavan palkallisen perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä mukavan porukan keskellä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme (p. 0504752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.