(Poistunut julkaisusta)

Sähkökeskusasentaja, TAS-Power Oy (Espoo)
TAS-Power Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

TAS-Power Oy on sähköautomaatiokeskuksia teollisuudelle valmistava yritys, joka on perustettu vuonna 1992. Toimipaikkamme sijaitsee Espoossa Kauklahdessa hyvien yhteyksien varrella. Tuotteitamme löytyy niin maalta, mereltä kuin ilmastakin erinäisistä laitteistoista. Asiakkaamme ovat yhden miehen yrityksistä pörssiyrityksiin ja kaikkea siltä väliltä. Valmistamme tuotteet tiukkojen laatustandardien mukaan ja ammattiylpeydellä.

Asiakasyrityksemme Tas-Power Oy hakee ammattitaitoiseen tiimiinsä nyt ahkeraa sähkökeskusasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme palvelukseen vakituisella työsopimuksella.

Työtehtävät pitävät sisällään keskuksien kokoonpanotyötä kuten kalustusta, kytkentää, pienimuotoista metallityötä sekä asennusta niin kotimaassa kuin ympäri maailmaa. Ensimmäisen vuoden aikana reissuvalmiutta ei kuitenkaan vaadita. Pienimuotoiset kiinteistöjen sähköasennukset ovat myös mahdollisia. Työajat ovat arkisin 7-15.30, yhteensä 40h/vko.

Etsimällämme henkilöllä on sähköistysalan koulutus sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Voit olla juuri opintosi päättänyt, hyvän motivaation omaava tulevaisuuden ammattilainen, tai alalla jo pidempään työskennellyt ammattilainen. Suomen ja englannin kielen hyvä osaaminen on edellytys työssä suoriutumiselle. Hakijalta vaaditaan myös B-ajokorttia. Katsomme suureksi eduksi aikaisemman kokemuksen sähkökeskuksista sekä automaatioasennuksista. Toivomme hakijalta tarkkaa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Oletko hakemamme sähköistysalan osaaja ja halukas etenemään urallasi ammattitaitoisessa tiimissä? Mikäli kiinnostuit paikasta, hae sitä 3.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai lähetä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla "sähkökeskusasentaja" Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonille.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin klo 9-15 seniorikonsultti Mikael Karlssonilta, p. 050 411 0252.