(Poistunut julkaisusta)

Sähkökeskus-/porttiasentaja (Tuusula)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Etsimme nyt asiakasyritykseemme sähkökeskus-/porttiasentajaa pääkaupunkiseudun alueelle. Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Päätoimipisteesi sijaitsee Tuusulassa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työssä liikutaan yrityksen autolla. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/viikko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa tilanteen mukaan. Suomen kielen taito sekä perustason englannin kielen taito ovat työn kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit tehtävään sopiva henkilö. Ilmoitathan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta, p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.