(Poistunut julkaisusta)

Sähkökeskus-/porttiasentaja (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Etsimme nyt asiakasyritykseemme sähkökeskus-/porttiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätoimipisteesi voi olla oman valintasi mukaan joko Tuusula tai Espoo. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työssä liikutaan yrityksen autolla. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/vko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Suomen kielen taito sekä perustason englannin kielen taito ovat työn kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen sekä työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko yrityksen toimintaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.