(Poistunut julkaisusta)

Sähkökeskus-/porttiasentaja (pääkaupunkiseutu)
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo. Koneiden ja laitteiden lisäksi vuokraamme siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoamme nykyaikaisia rakentamista saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluita. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme palvelujamme ja osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti heitä kuunnellen. Asiakaskuntaamme kuuluu rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin yrityksiä ja tahoja. Palvelemme myös kuluttajia. Asiakaslupauksemme sinulle on mainio päivä työmaalla.

Etsimme nyt sähkökeskus-/porttiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätoimipisteesi voi olla oman valintasi mukaan joko Tuusula tai Espoo. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työssä liikutaan yrityksen autolla. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-16 välillä, yhteensä 38 h/vko.

Tehtävä edellyttää sähkö-/automaatioalan peruskoulutusta, aikaisempaa kokemusta sähkötöistä sekä B-ajokorttia. Asenteeltasi olet yhteistyökykyinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit luontevasti myös tiimissä ja joustat tarvittaessa toiminnan mukana. Suomen kielen taito sekä perustason englannin kielen taito ovat työn kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työkentän kansainvälisessä pörssiyhtiössä sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta porttiasennuksista tai -huolloista, vaan perehdytämme sinut yritykseen ja työtehtäviin. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

Olemme jännittävällä matkalla kohti alamme huippua. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 8-16.