(Poistunut julkaisusta)

Sähkökäytön johtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Etsimme nyt SÄHKÖKÄYTÖN JOHTAJAA asiakkuuteemme Kajaaniin.


Sähkökäytön johtajan tehtävänä on toteuttaa asiakkaan tilaamia sähköasiantuntija- ja sähkölaitteistojen käytönjohtotehtäviä 2C luokan kohteissa. Vastaat kiinteistöjen sähköturvallisuudesta viimeiseen pistorasiaan saakka. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy osaamisesi mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.


Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta, rajoittamatonta S1 pätevyyttä ja hyvää sähkötekniikan ratkaisujen asiantuntemusta. Tehtävässä menestyminen vaatii myös kiinteistöjen ylläpitotoimintojen tuntemusta ja kykyä ohjata kohteissa olevia toimijoita.


Toivomme, että olet asiakaslähtöinen, pidät lupauksesi ja kanssasi on mukava tehdä töitä. Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, tekstin tuottaminen ei tuota sinulle ongelmia ja toimit sujuvasti vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa. Olet tottunut käyttämään sähköisiä kunnossapitojärjestelmiä ja sovelluksia tai haluat oppia uutta. Osaat hyödyntää työssäsi yrityksemme monialaista verkostoa ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi myös muille.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö, Jani Ylikärppä puhelimitse: 050 430 8112.


Mikäli olet hakemamme henkilö, hae paikkaa oheisen linkin kautta pian tai viimeistään 12.12.2019. Täytä linkin kautta lyhyt hakemuksemme ja liitä mielellään mukaan CVsi.