(Poistunut julkaisusta)

Sähkökaupan asiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme joukkoomme Myynti yrityksille -yksikön Tuotehallintaryhmään

SÄHKÖKAUPAN ASIANTUNTIJAA

Tulet omalla panoksellasi vahvistamaan sähkötuotteiden tuotehallintaa. Sähkötuotteet ovat merkittävässä roolissa Helenin liiketoiminnassa. Kasvun tavoitteet saavuttaaksemme tarvitsemme lisää osaamista ja intoa. Tehtävässä pääset paneutumaan energiaennusteiden, talouden ja myynnin rajapintaan ja se tarjoaa erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Keskeisenä tehtäväalueena on sähkön myynnin keskipitkän ja pitkän ennusteen kehittäminen ja ylläpito liiketoiminnan ja talouden raportointia sekä suunnittelua varten. Vastaat myöskin sähkön varsinaiseen päivittäiseen hankintaan liittyvien lähipäivien ennusteen kehittämisestä. Lisäksi vastaat erilaisten sähkön hankinnan ja myynnin sopimustyyppien kuten kiinteiden hankintojen tai toimitusten hallinnoinnista sekä otat haltuusi ja viet eteenpäin sähkötuotteiden laskentaprosessiin liittyviä kriittisiä kokonaisuuksia.

Olet aktiivinen kehittäjä, joka ei pelkää käyttää työssään hyväkseen erilaisia tietojärjestelmiä. Haluat ymmärtää asioiden taustoja ja syy-seuraussuhteita sekä pystyt hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia ja aikataulupaineita. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kenties jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai jostakin edellä mainituista osa-alueista.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja huolellisuutta sekä kykyä myös projektimaiseen työskentelyyn. Tehtävässä on hyödyksi, jos sinulla on ymmärrystä sähkömarkkinoista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkentän ja vahvan asiantuntijapolun energiayhtiössä, jolla on tutkitusti Suomen energia-alan vastuullisin brändi (Sustainable Brand Index). Samalla pääset vaikuttamaan omalla osaamisellasi Helenin kasvuun ja menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Marko Kivimaalta (p. 050 514 7413), parhaiten tavoitettavissa ti 13.11 klo 10:00-11:00 ja ma 19.11 klo 12:00-13:00.

Hae tehtävää viimeistään 20.11.2018 täyttämällä sähköinen hakemuksemme. Jätä mielellään myös video-cv itsestäsi.