(Poistunut julkaisusta)

Sähköjärjestelmien ostaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖJÄRJESTELMIEN OSTAJAA


Tehtäviisi kuuluu

Ostajana vastaat sähköjärjestelmien hankinnasta tarpeiden mukaisesti. Vastaat koko hankintaprosessista sisältäen toimittajaverkoston tuntemuksen ja kehittämisen, uusien toimittajavaihtoehtojen hakemisen, kyselyaineiston koostamisen, tarjousvertailut, sopimusneuvottelut, sopimuksen laadinnan, muutoksista sopimisen ja tarvittaessa laatureklamaatioiden kommunikoinnin toimittajalle.

Hankinnat hoidetaan tiiviissä yhteistyössä suunnittelun, taloushallinnon sekä lakiosaston asiantuntijoiden kanssa.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus teollisuus-  tai projektiliiketoiminnassa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa, myös englanniksi. Lisäksi tarvitset ymmärrystä hankintaratkaisujen kokonaiskustannusvaikutuksista.

Asiointi ja kommunikointi eri sisäisten (telakan muut osastot) sekä ulkoisten (kansainvälinen toimittajaverkosto) sidosryhmien kanssa vaatii luonnollista ja avointa vuorovaikutus- ja yhteystyötaitoa. Sinulla on kykyä ja halua tehdä operatiivisesti yhteistyötä innovatiivisten asiantuntijoiden kanssa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Kalle Koskela
Hankinnan osastopäällikkö
040 768 9922
kalle.koskela@meyerturku.fi (otsikolla ”Ostajahaku”)