Sähköjärjestelmien kokoonpanija Hämeenlinnan Konecranes Oy:lle
Konecranes Finland Oy, Hämeenlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Haemme asiakkaallemme Konecranes Finlanland Oy:lle Hämeenlinnaan kokoonpanotyöntekijöitä sähkölaitteiden kokoonpanoon.

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Hakijoilta odotamme sähkö-, automaatio- tai elektroniikka alan koulutusta, eduksi katsomme työkokemuksen teollisuuden sähköasentajan tehtävistä.

Olet tarkka, oma-aloitteinen sekä aktiivisen työskentelytyylin omaava tekijä ja työn laatu on sinulle tärkeää! Tulet hyvin toimeen osana tiimiä ja haluat oppia uutta.

Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella tammi-helmikuun aikana ja työtä on syksyyn asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työajat ovat joustavassa päivävuorossa, valmius 2-vuorotyöhön pitää löytyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja päästä työuran alkuun isossa kansainvälisessä yrityksessä kilpailukykyisellä palkkauksella. Työssäsi opit tuntemaan yrityksen tuotteet ja opit tarkemmin niiden toimintaperiaatteita, näin syvennät osaamistasi niin teoriassa kuin käytännönläheisestikin.

Jätä hakemus heti, sillä paikat täytetään heti, kun sopivat henkilät löytyvät!

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1213372
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna