(Poistunut julkaisusta)

Sähköistyksen projektipäällikkö/projektinhoitaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Meille tärkeintä on asenne työntekoon, halu kehittyä ja oppia uutta. Tarjoamme itsenäisen tehtävän, voit itse vaikuttaa ja järjestellä työpäivääsi. Vaihtelevat tehtävät tekevät työpäivästäsi vauhdikkaan ja mielenkiintoisen.  

Työcaverit ovat meillä isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin. Caverionin monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluu mm. mahdollisuus kouluttautua ja ylläpitää ammattitaitoaan. Toimistollamme on kuntosali ja monipuolisia ohjattuja liikuntatunteja. Sinustako siis uusi Caveri ammattimaiseen tiimiimme? Tutustu meihin ja hae mukaan!

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tässä työtehtävässä sinulla on vastuu projektien teknisten-, taloudellisten- ja ajallisten tavoitteiden saavuttamisesta. Työ sisältää tarjouslaskentaa sekä asiakassuhteiden kehittämistä. Myyntihenkisenä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavana pystyt tunnistamaan lisäpalvelumahdollisuudet. Roolisi muokkaantuu kuitenkin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen koulutus (alempi korkeakoulututkinto tai vastaava) sekä useamman vuoden kokemusta alalta. Asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 27.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Toni Tupola, p. 050 385 1596 tai toni.tupola@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1