Sähköistyksen pääsuunnittelijoita
Sweco

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Haemme nyt

SÄHKÖISTYKSEN PÄÄSUUNNITTELIJOITA

Liiketoiminnan kasvaessa haemme kokeneita pääsuunnittelijoita / projekti-insinöörejä monipuolisiin teollisuuden suunnittelutoimeksiantoihin ja projekteihin. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten hankkeiden parissa Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

Jos etsit luovaa ja kannustavaa työympäristöä, haluat kehittyä työurallasi eteenpäin ja olla osana kansainvälistä asiantuntevaa organisaatiota, tämä on oikea tilaisuus sinulle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää ja kartuttaa osaamistasi projektitiimissämme, jossa tehtävänkuvaasi kuuluvat eri suunnittelu- ja konsultointitehtävät energia-, kemia-, metsä-, kaivos- ja akkuteollisuuden asiakkaidemme toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla.

Suurten projektien lisäksi arkipäivämme koostuu lukuisasta joukosta pienempiä toimeksiantoja. Projektien toteutusmallit vaihtelevat hankkeittain ja tehtäväsi vaihtelevat projektin tarpeen tai elinkaaren mukaan asiantuntijaroolista EPCM-mallilla toteutettavien suurten projektien toimittamiseen yhdessä projektipäällikön kanssa. Olemme mukana kehittämässä uusia hankkeita ennen kuin nämä ovat julkisuudessa. Haluatko sinäkin olla mukana kehityksen etulinjassa?

Täsmällisemmän toimenkuvauksen ja paikan organisaatiossamme sovimme kokemustaustasi pohjalta. Työskentelypaikkakuntasi voi olla Helsinki, Tampere tai jokin muu Swecon toimipisteistä Suomessa. Esitäthän paikkakuntatoiveesi hakemuksessasi.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä ammatillista osaamista ja aiempaa näyttöä sähköistykseen liittyvistä tehtävistä. Hahmotat laajat kokonaisuudet sekä kuinka projektin yksityiskohdat vaikuttavat kokonaisuuteen. Lisäksi kommunikoit selkeästi, tarvittaessa myös englannin kielellä. Arvostamme muun muassa:

- Taitoa suoriutua ryhmässä ja itsenäisesti vaativistakin tehtävistä

- Kehittämishakuista ajattelutapaa

- Tietokantapohjaisten järjestelmien ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta

- Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

- Halua oppia ja kehittää ammatillista osaamista

- Innostunutta otetta suunnittelutehtäviin

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 24.05.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448360
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Nivala, Oulu, Parainen, Pietarsaari, Pori, Porvoo, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Vantaa, Varkaus
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Leevi Huttunen, puh. 040 351 4488, leevi.huttunen(a)sweco.fi.