Sähköisen testauksen ammattilainen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Haemme asiakkaamme elektroniikkatuotantoon Hyvinkäälle sähköisen testauksen ammattilaista.

Toivomme sinulta:

Koulutukseltasi olet insinööri tai teknikko, elektroniikan, sähkö- tai automaatiotekniikan alalta. Työssä suoriutuminen edellyttää komponenttituntemusta, kytkentäkaavioiden lukutaitoa ja vianetsintäkokemusta. Lisäksi sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toiminnallisten testijärjestelmien tuntemus ja elektroniikkamittalaitteiden aikaisempi käyttökokemus on hyödyksi työtehtävissä.

Ymmärrät tuotteiden laadun merkityksen ja sen varmistamisen tärkeyden. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija ja kiinnostunut osallistumaan tarvittaessa vikojen juurisyiden selvitykseen. Hyvä käsijuotostaito ja elektroniikkatuotannon tuntemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

 

Tehtävänkuvaus:

Työtehtäviin kuuluu modulaaristen tai loppukoottujen tuotteiden sähköinen testaus asiakkaan toimittamilla testausjärjestelmillä. Perehdytämme sinut osaksi dynaamista testaustiimiä, jossa työtehtäviä tehdään pääosin itsenäisesti. Monipuoliset, sekä mielenkiintoiset tuotteet ja asiakkaat pitävät työn vaihtelevana ja mielekkäänä. Pääset jakamaan kokemuksia, ideoimaan ja osallistumaan halutessasi myös kehitystyöhön.

Jos kiinnsotuit, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Marika Ranta

HR-asiantuntija

040 307 5702

marika.ranta@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1474976
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää