(Poistunut julkaisusta)

Sähköisen testauksen ammattilainen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Toimenkuva
Haemme asiakkaamme elektroniikkatuotantoon Hyvinkäälle sähköisen testauksen ammattilaista. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Työtehtäviisi kuuluu modulaaristen tai loppukoottujen tuotteiden sähköinen testaus. Asiakkaamme perehdyttää sinut osaksi dynaamista testaustiimiään, jossa työtehtäviä tehdään pääosin itsenäisesti. Monipuoliset ja mielenkiintoiset tuotteet sekä asiakkaat pitävät työn vaihtelevana ja mielekkäänä. Pääset jakamaan kokemuksia, ideoimaan ja osallistumaan halutessasi myös kehitystyöhön.

Odotamme sinulta
Koulutukseltasi olet elektroniikan, sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri tai teknikko. Työssä suoriutuminen edellyttää komponenttituntemusta, kytkentäkaavioiden lukutaitoa ja vianetsintäkokemusta. Lisäksi sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toiminnallisten testijärjestelmien tuntemus ja elektroniikkamittalaitteiden aikaisempi käyttökokemus on tehtävässä hyödyksi.

Ymmärrät tuotteiden laadun merkityksen ja sen varmistamisen tärkeyden. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija ja kiinnostunut osallistumaan tarvittaessa vikojen juurisyiden selvitykseen. Hyvä käsijuotostaito ja elektroniikkatuotannon tuntemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

Muut tiedot
Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden henkilökohtaisen osaamisesi kehittämiseen yhdessä Pohjoismaiden johtavista elektroniikan sopimusvalmistajista.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit paikasta, niin lähetä hakemuksesi jo tänään. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kesto
vakituinen

Lisätietoja
Marika Ranta, marika.ranta@eezy.fi, 0449701693

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.09.2020 mennessä.