(Poistunut julkaisusta)

Sähköisen myynnin ammattilainen, Digital Sales Lead
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme sähköisen myynnin ammattilaista, Digital Sales Lead

 

Uskomme Varmassa vahvasti monikanavaiseen myyntiin ja haemme kovan luokan ammattilaista vastaamaan sähköisestä myynnistä pienyritysasiakkaille sekä rakentamaan uusia myynti- ja kumppanikanavia, sähköisen myynnin kulttuuria ja toimintamalleja. Tavoitteenamme on Varman aseman vahvistaminen pienyritysten vakuuttajana ja sähköisen myynnin edelläkävijänä.

Sinulla on kokemusta ja osaamista onnistuneesta sähköisestä myynnistä sekä uusien sähköisten myyntikanavien rakentamisesta ja johtamisesta. Hyödynnät dataa ja analytiikkaa rohkeiden suuntien valitsemiseksi ja tuloksellisen myynnin aikaansaamiseksi. Osaamisesi sähköisen myynnin mahdollisuuksista tuo näkemystä koko Varman liiketoiminnan menestykseen ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta asiakaskäyttäytymisen ymmärtämistä ja kykyä luoda yksilöllisiä asiakaskohtaamisia kanavasta riippumatta. Tehtävässä edellytetään vahvaa kykyä verkostoitua sekä tehdä yhteistyötä ja kehittää toimintaa kumppaneiden ja oman organisaation kanssa. Saumaton toiminta markkinoinnin ja viestinnän kanssa on osa arkeasi.

Persoonana sinua kuvaa näkemyksellisyys, halu ja kyky tuottaa sekä viedä läpi uusia ideoita ja ajatuksia sekä myös halu viedä omaa osaamistasi koko organisaation käyttöön. Näitä ominaisuuksia pääset hyödyntämään laajasti tehtävässä ja tueksi saat innostusta ja osaamista läpi muun organisaation.

Tehtävässä raportoit pienyritysasiakkuuksista vastaavalle johtajalle Ilari Abdeenille. Tehtävä on vakituinen ja valittava henkilö pääsee vahvasti vaikuttamaan roolin kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan suomalaiseen työelämään ja yrityksiin sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää esimiestyötä ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työyhteisömme koostuu työstään innostuneista asiantuntijoista, joiden kesken vallitsee sparraava tekemisen meininki. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Meillä tehdään työtä ilolla ja intohimolla!

Lue täältä lisää Varmasta työnantajana.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilari Abdeen tiistaina 11.6 klo 16-17 ja torstaina 13.6. klo 15-16, puh. 040 519 7678.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä työpaikkahakemus viimeistään 18.6.2019.