(Poistunut julkaisusta)

Sähköisen kaupankäynnin palvelukehitykseen testaaja Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haluatko olla mukana ketterässä ohjelmistokehitystiimissä? Haemme Checkoutille, Tampereelle, sähköisen kaupankäynnin palvelukehitykseen testaajaa.

Checkout on OPn omistama, maksunvälitykseen erikoistunut yritys, asiakasmäärältään yksi Suomen suurimmista. Yrityksen tavoitteena on tehdä ostamisesta ja maksamisesta verkossa helppoa ja joustavaa. Testaajana tulet toimimaan ketterän ohjelmistokehitystiimin ytimessä ja olet osaltasi mahdollistamassa tuhansien ihmisten sähköisen kaupankäynnin.

Tehtävät

Työnkuvasi kehitystiimissä on testaus. Tiimi odottaa saavansa sinulta tukea niin prosesseissa, työtavoissa kuin aivan käytännön hands-on testauksessa. Tehtävä on monipuolinen ja pääset työskentelemään moderneilla työkaluilla sekä vaikuttamaan testauksen työtapoihin ja toimintamalleihin. Halutessasi pääset myös kehittämään testausprosessia. Päivittäinen työsi rakentuu manuaali-ja automaatiotestauksen sekä kehitystyön ympärille. Tiimi koostuu kehityshenkisistä asiantuntijoista, jotka puhaltavat yhteen hiileen.

Odotamme sinulta  

Sinulla on jo kokemusta testausympäristöistä. Kokemus voi olla karttunut töiden ja opiskelun tai harrastuneisuuden kautta. Ymmärrät laadunvarmistuksen ja testauksen menetelmät ja periaatteet. Olisi hienoa, jos olet kartuttanut kokemusta myös jatkuvalla syklillä liikkuvasta tuotekehitys testaamisesta. Tuot mukanasi jotakin uutta ja haluat oppia koko ajan lisää. Toimit ketterästi ja jaat osaamistasi koko tiimille. Tarpeen tullen osaat myös itse kysyä apua tiimiltä. Kiireenkin keskellä pidät langat käsissäsi ja huolehdit, että tekemisen prioriteetit ovat kohdillaan. Sinun kanssasi on mahtava tehdä töitä!

Ymmärrät ketterien prosessien päälle, kykenet määrittelemään toimivia työtapoja ja sopimaan niistä yhdessä tiimin kanssa niin, että hommat edistyvät mahdollisimman sujuvast

Kykenet itsenäiseen bugitestaukseen, manuaalitestaukseen sekä testauksen automatisointiin sen sitä vaatiessa (PHP, Node js.,JavaScript)

Tarjoamme sinulle

Haluatko työskennellä osaavassa tiimissä, joka työskentelee OPn uuden kehittämisen parissa?


Tarjoamme mielenkiintoisen paikan OP Checkoutilla ja saat työkavereiksi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Checkoutin ydintehtävä on tehdä verkkomaksamisesta helppoa ja sujuvaa. Meillä on hyvä tekemisen meininki!


Työllistyt Opsetin kautta ja työsuhde on aluksi määräaikainen 30.6.2019 asti.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse krista.merikanto@op.fi viimeistään 11.11.2018. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä saat palvelupäällikkö Krista Merikannolta p. 040 585 7960.

Hakulomake: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=29064&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.

Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa. Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.