(Poistunut julkaisusta)

Sähköisen asioinnin sovelluskehittäjä
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Haluatko olla mukana edistämässä valtionhallinnon digitalisaatiota ja tietojen hyödyntämistä?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta. Työntekijöitä meillä on noin 1 650 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Tietotekniikkapalvelukeskus Mitpa vastaa Maanmittauslaitoksen omista tietojärjestelmistä, tietohallinnosta, laitostasoisten kehittämishankkeiden toteuttamisesta sekä tuotannon tuki- ja informaatiopalveluista.

Sovelluspalvelut-tulosyksikön Verkkopalvelusovellukset-vastuualueella kehitetään sekä ylläpidetään tietopalveluita ja sähköisen asioinnin palveluita. Sähköisen asioinnin kehittäminen on yksi Maanmittauslaitoksen kärkihankkeista ja osa valtionhallinnon digiloikkaa.

Tehtävän kuvaus

Haemme sovellusasiantuntijaa (Sähköisen asioinnin sovelluskehittäjää) vakituiseen työsuhteeseen Sovelluspalvelut -tulosyksikköön, Verkkopalvelusovellukset-vastuualueelle.

Sovelluskehittäjänä osallistut sähköisen asioinnin palveluiden kehittämiseen sekä jatkuvien palveluiden turvaamiseen.

Tarjoamme nykyaikaisen ja voimakkaasti kehittyvän työympäristön, jossa pääset kehittämään moderneja asiointi- ja tietopalveluita yhdessä osaavien työkavereiden ja konsulttien kanssa. Toimenkuvaa voidaan myös tarkentaa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Hakijalta odotamme

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai riittävää työkokemusta alalta. Huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sujuvaan tiimityöskentelyyn, määrätietoista vastuunkantoa annettujen tehtävien maaliin viemiseen, ammattiylpeyttä asioiden tehokkaaseen ja laadukkaaseen hoitamiseen, nopeutta ja intohimoa uuden oppimiseen, systemaattisuutta ja analyyttisyyttä sekä aitoa innostusta sähköisen asioinnin kehittämiseen. Ajattelet positiivisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tehtävän keskeiset osaamisvaatimukset ovat:

 • Frontend-kehittäminen, single-page-sovellukset
 • Vahva JavaScript-, HTML5- ja CSS-osaaminen ja kokemus käytännön toteutustyöstä
 • Java- ja Spring-osaaminen ja kokemus käytännön toteutustyöstä
 • Kokemus SQL-tietokannoista
 • Modernin web-kehittämisen välineiden tuntemus
 • Responsiiviset käyttöliittymät
 • Ketterän kehittämisen menetelmät

Luemme eduksi:

 • Käytössämme olevien web-kehittämisen välineiden tuntemus: React, Redux, Stylus ja Webpack
 • UI/UX-suunnittelukokemus
 • Kokemus julkaisu- ja CI-välineistä (mm. Jenkins, Nexus, RPM, Ansible, Flyway)
 • Oskari-kokemus (oskari.org)
 • Kansallisen palveluarkkitehtuurin (KaPA) tuntemus
 • Kokemus Scrum Masterin roolista

Turvallisuusselvitys

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Palkkaus

Palkkaus määräytyy Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 10 mukaan. Tyyppitehtävän 10 palkka on 3079,23 €/kk, jonka lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tyyppitehtävän palkasta.

Edut

Olemme moderni työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hae paikkaa viimeistään 2.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä

Timo Teitto
johtava sovellusasiantuntija
+358 40 678 6796
timo.teitto@maanmittauslaitos.fi