Sähköinsinööriharjoittelija (Kittilä/Jyväskylä) #FutureWerner
Siemens Energy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Etsimme nyt useampaa harjoittelijaa Siemens Energyn työmaille Kittilään ja Jyväskylään. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa ja laaja-alaisissa sähköpuolen tehtävissä työmailla. Työtehtäviisi kuuluu työmaa päällikön avustaminen, health and safety analyysin tekeminen ja aliurakoitsijoiden ohjeistus. Tässä tehtävässä pääset mukaan näkemään työmaan arkea ja työskentelemään yhdessä asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Werneriltä edellytetään teknistä ymmärrystä ja esimerkiksi sähkötekniikan tai talotekniikan opintoja. Hän on reipas, tarkka ja avoin ensimmäisen vuoden tai jo valmistumisvaiheessa oleva opiskelija. Hänellä on MS Office - ohjelmat ja englannin kieli hallussa. 

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa keväällä opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee? 

Lähetä englanninkielinen CV ja hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä.

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin FutureWerner online tapahtuman, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot